gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Доставка, ремонт и монтаж на бойлери.

( Оценка 4.1 ) от ( 17 отзива )

монтаж и ремонт на бойлери Гаматерм ООД предлага доставка, монтаж и ремонт на всякакъв вид бойлери за София и околностите. Когато избирате бойлер за дома или офиса си първо трябва да решите какъв ще е според енергията, която ще използвате – газ или ток (все още се срещат домакинства, които ползват този уред и на твърдо гориво).

След това избирате дали бойлера да е акумулиращ (обикновен, обемен) или проточен. Не на последно място трябва да се знае и подходящият обем, мощност и разположение на електроуреда. Според начина им на монтаж бойлерите биват хоризонтални и вертикални и подово стоящи .

Доставка, ремонт и монтаж на бойлери

На нашият пазар най-разпространени и евтини са обикновените акумулиращи бойлери с голям водосъдържател (казан) и електрически нагревател. Основният им недостатък са размерите и консумацията на ток, докато водата достигне необходимата температура.

Важно е покритието на водосъдържателя – тук може да избирате между стомана /но ако е без защита ръждясва от водата/, поцинкован или емайлиран балон или със стъклокерамичното покритие. Температурното разширяване и свиване на метала с времето пропуква защитното му покритие, затова най-добре е водосъдържателят да е от неръждаема стомана. Предимствата й са, че издържа на високи температури, устойчива е на корозия, не се отлага варовик.

Проточните бойлери  са по-компактно и безопасно решение. При този вид бойлери водата се нагрява веднага, като преминава през мощен нагревателен елемент. Основното им предимство е, че осигуряват веднага неограничено количество топла вода без прекъсване.

Независимо от вида бойлер е задължително периодично да следите неговото техническо състояние. Ние препоръчваме използването на бойлери от неръждаема стомана или така наречените бойлери от неръждавейка. 

Бойлерът трябва винаги да в добро техническо състояние, така той е по-надежден и икономичен. http://www.gamaremont.com/

rss1 facebook google