Доставка и монтаж на всички видове бойлери.

( Оценка 4.4 ) от ( 16 отзива )

Търсите експресна доставка и висококачествен монтаж на вашия бойлер? Попаднали сте на най-подходящото място – фирма Гаматерм ООД София. От дълги години ние ремонтираме всички видове бойлери, познати на българския пазар, както и отделни повредени части на бойлерите. Доверете ни се, за да бъдете спокойни, че уредът ви ще работи безаварийно за дълъг период от време.

Някои повреди в бойлерите не позволяват уредът да бъде поправен на място. При наличието на такъв проблем, нашите ел техници и водопроводчици ще занесат бойлера ви в сервиза на фирмата. След извършването на необходимата операция, наше задължение е да върнем бойлера, като издадем гаранционна бележка.

Доставка и монтаж на всички видове бойлери

Монтиране и подмяна на нагреватели, термоограничители, регулатори, пресостати, фланци – всички тези услуги са част от нашата дейност. За професионалните ни майстори няма значение обема на бойлера или неговия тип.

Ние свързваме към електрическата и водопреносната мрежа ел бойлери, високообемни, хоризонтални, вертикални или комбинирани бойлери.

Други услуги, за които може да бъде потърсена нашата фирма, са:

  • монтиране на спирателни кранове
  • подмяна на муфи, меки връзки или колена
  • монтаж на серпентина
  • демонтиране на стар бойлер (преместване)
  • зануляване на бойлери

Предупреждаваме всеки наш потребител да не се опитва да монтира или поправя самостоятелно бойлера си. За да сте напълно сигурни в бъдещата му работа, потърсете професионалистите от Гаматерм. Компанията ни изготвя специални оферти на преференциални цени за лоялните си клиенти.

Вижте и нашите препоръчителни цени за монтаж на бойлери по домовете.

Тук може да разгледате различни бойлери