gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Височинни монтажи

( Оценка 4.0 ) от ( 6 отзива )

От началото на своето създаване фирма Гаматерм ООД София е насочила усилията си в това да удовлетворява високите изисквания на клиентите си. Ние сме си поставили за цел да утвърждаваме реномето си като непрекъснато подобряваме качеството на предлаганите услуги. При всяка нова поръчка ние спазваме стриктно поставените срокове и държим на коректното отношение с потребителите.

Във фирмата ни са назначени единствено висококвалифицирани алпинисти, които притежават уменията да се справят с всякакви височинни работи и ремонти на въже или от скеле. Когато посетите нашия сайт, можете да се запознаете с богатата гама от услуги, които извършваме. Сред тях се открояват – саниране на сгради и фасади, монтаж на топло и хидроизолации, фасадно боядисване, ремонт на покриви и покривни конструкции.

 

Разбира се, нашите клиенти могат да ни използват и за редица други височинни работи. В правомощията на алпинистите ни влизат още:

 - поправка на панелни фуги

- остраняване на мазилка от сгради

- откриване на тч от покрив и тераси

- монтаж на рекламни табели

- външно измиване на фасади

- полагане на сайдинг

- монтиране на PVC и алуминиева дограма

- бластиране и импрегниране на облицовки

- всякакви тенекиджийски услуги

- сухо строителство

- почистване на улуци

- ремонт на улци

- смяна на улуци 

- отпушване на водостоци

- подмяна на водостоци

- ремонт на водостоци

- монтаж на водостоци и улуци

Нашата фирма предлага индивидуален подход към всеки клиент, изцяло съобразен с неговите нужди. Ние търгуваме единствено с най-добрите средства за височинна защита, лични предпазни средства и алпийска техника. Материалите, които използваме, са от доказани световни фирми и се отличават с много голяма трайност.

В сайта ни ще намерите редица снимки, показващи как точно извършваме височинните ремонти и какви инструменти използваме. Клиентите биха могли да използват знанията на майсторите ни, за да получат и ценни съвети и информация относно височинните ремонти.

 

rss1 facebook google