gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Енергоспестяващо осветление

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

От самото си създаване фирма „Гаматерм София” се грижи за комфорта и спокойствието на всеки свой бъдещ или настоящ клиент. За да създадем максимално добри условия за вашето осветление, ние проектираме първокачествено енергоспестяващо осветление – осветителни системи, уредби, светодиодно осветление. Всички наши продукти спестяват голяма част от електричеството ви, като в процентно отношение варират между 30 и 60 % енергийна ефективност.

Основно предимство на енергоспестяващото осветление на „Гаматерм” е и възможността за значително по-лесна инсталация на продуктите. Те имат и значително по-продължителен „живот” от обикновеното осветление, а дори и след като не могат да бъдат използвани, се рециклират в природата. Светодиодното осветление, което проектираме и изграждаме е напълно безвредно за хората и околната среда – не излъчва вредни емисии.

Допълнителен фактор, който дава предимство на нашите осветителни тела и системи, е влаго и удароустойчивостта им. Нашите специалисти разработват високотехнологични компоненти, които не се нуждаят от поддръжка или ремонт.

Енергоспестяващо осветление

Продуктовият каталог http://www.gamaremont.com/elektrotehnik/remont-na-stalbishtno-osvetlenie  включва следните енергоспестяващи осветителни тела:

-  LED лампи и крушки

-  градинско, парково и улично осветление

-  светещи табла, реклами и билбордове

-  вътрешно светодиодно осветление

-  соларни осветителни тела

-  LED прожектори и контролери

-  аварийно осветление

- лед стълбищно осветление с датчици и фотоклетки 

-  допълнителни компоненти за осветителните тела

Ако се обадите на телефоните за контакт в сайта ни, ще получите и професионални съвети за това как да пестите електроенергия и колко точно ще спестите при избора на наш продукт. Избирайки енергоспестяващото осветление на Гаматерм София, вие полагате грижа за околната среда и осигурявате по-добро бъдеще за нашата природа.

rss1 facebook google