gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Монтаж на хидро и топло изолации.

( Оценка 4.0 ) от ( 4 отзива )

Гаматерм ООД е доказана марка в областта на топло и хидроизолациите на територията на град София. Ние поставяме евтино, бързо и качествено битумни хидроизолационни мембрани, течни хидроизолации, винилов и кедров сайдинг. Компанията ни доставя и течна гума за изолация по най-модерна технология. Течната гума намира широко приложение при защитното покритие на покриви, тераси, басейни и има високо антикорозионно действие.

Ние приемаме поръчки по всяко време на денонощието за полагане на саморазливни хидроизолационни системи, дренажни мембрани, подови саморазливни настилки и битумни керемиди. Гаматерм ООД използва единствено проверени материали при работа, доставени от чужбина и с много високо качество. Ако се нуждаете от цялостен ремонт или изолация на вашия покрив, нашите работни екипи ще се отзоват в най-кратък срок.

За изолирането на покриви, фасади или основи на всякакъв вид обект и сграда, ние осигуряваме богат избор от керамични или ламаринени покривни системи, както и ПВЦ, ТПО и ФПО рулонни системи.

Специално за нашите клиенти предлагаме и двукомпонентна изолация от най-ново поколение, съдържаща характеристиките на топло, звуко и хидроизолацията. Тя се полага изключително лесно, няма водо и паропропускливост и има перфектно антикорозионно действие. За да поръчате монтаж на този тип изолация е необходимо единствено да позвъните на телефоните за контакт в сайта ни и да направите заявка.

„Гаматерм” София приема всякакви поръчки и за поставяне на външна мазилка, демонтаж на стара изолация, услуга „кърти чисти извозва” или шпакловане. В сферата ни на дейност са залегнали и услугите по монтаж на гипсокартон, фаянс, гранитогрес, окачени тавани. Без проблеми правим  висококачествена мозайка и мазилка – вътрешна, външна, варова или драскана.

Клиентите ни трябва да знаят, че изготвяме съответната оферта с цена единствено след предварителен оглед на дадения обект.

rss1 facebook google