gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Доставка, монтаж и ремонт на климатици.

( Оценка 4.0 ) от ( 4 отзива )

klimaticiФирма „Гаматерм” предлага оптимални и краткосрочни решения при възникване на проблем във вашия климатик или при необходимост от доставка на нов. В огромната складова база, с която разполагаме, се помещават сплит и мулти сплит климатици, инвертори, подово-таванни и стенни климатици от най-висок клас.

Всички предлагани от нас климатици и климатични системи са последна дума на техниката и са енергоспестяващи.

Компанията ни разполага с перфектно обучени екипи от специалисти, които извършват подмяна на компресори на климатици, ремонт на електронни платки, подмяна на вентили. Всеки бивш или настоящ клиент на Гаматерм може да потърси помощ от нас, ако се нуждае от зареждане на своя климатик, подмяна на въздухопочистващи филтри или поправка на кондензатори.

 Ако климатикът или климатичната инсталация не бъде перманентно почиствана, това може да навреди сериозно на функционалността им. Нашата фирма знае отлично този факт и заради това ви предлага да се възползвате от атрактивното ни предложение за абонаментна поддръжка и почистване на климатиците.

 baner klimatici gam2Техниците ни ще се справят без проблеми и при повикване за демонтаж (преместване) на климатик дори на по-труднодостъпни места.

 „Гаматерм” е предпочитаният избор за все по-голям брой потребители у нас, тъй като използва знанията на работниците си за по-рядко търсени манипулации в климатиците.

Типичен пример за подобни услуги са: замяна на бобина на четирипътен вентил, поправка на пусков кондензатор, пълнене на фреон с електронна везна, а също така и проверка на ел връзките на уреда.

 Освен с поправката и доставката на климатици, нашата фирма се занимава и с ремонт на влагоуловители, аспиратори, вентилатори, термопомпи и вентилационни системи. Отскоро предлагаме доставка и монтаж и на интерфейсни модули за свързване на електромери. Тяхната функция е да отчитат разделно консумираната ел енергия във вашия дом.

rss1 facebook google