gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Еко измиване и почистване на фасади.

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

В последните години фирма Гаматерм ООД разшири своя кръг на дейности, подтикната от усилващата се конкуренция и желанието да осигури пълен уют на клиентите си. Отскоро нашата компания се занимава с еко измиването на фасади на високи сгради, индустриални постройки, хотели или заведения.

Нашите алпинисти отстраняват и неприятни миризми от сградите, а за целта използват мощни машини с вакуум и пара. Парата притежава силен дезинфекциращ ефект, който позволява много по-ефикасното измиване на фасадите или прозорците на дадената сграда. Техниката, която използваме, е подходяща и за издухване на прах, както и за премахване на мухъл или плесен.

В складовата ни база се помещават еко почистващи системи за отстраняване на замърсяването в дълбочина. Приоритет на фирмата ни е да не използва препарати и материали, които съдържат вредни химически вещества и причиняват алергии и болести.

Всички продукти, с които работим, са екологично чисти и спомагат за опазването на околната среда – проблем, който придобива все по-сериозни мащаби в днешно време.

Гаматерм София е специалист и в почистването на подови настилки, мека и твърда мебел, щори, дограма дори на много труднодостъпни и високи обекти. Признак за добрата работа на фирмата са многобройните референции и похвали от клиентите, използвали услугите ни през годините.

Когато се доверявате на Гаматерм ООД, вие се доверявате на доказани професионалисти с много добри умения за всякакви височинни работи.

Съдействие за кредит енергийна ефективност

rss1 facebook google