gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Фасадно осветление. Ефектни осветления.

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

Фирма Гаматерм ООД монтира фасадни осветителни тела на големи височини с помощта на квалитетни алпинисти. Нашите работници са оборудвани със собствен транспорт и материали за възможно най-добро поставяне на осветлението. Фасадното осветление на Гаматерм е от най-висок енергиен клас „А” и е издържано в световните тенденции в тази сфера. Нашата компания успешно поставя осветителни тела на офиси, бизнес сгради, хотели, държавни учреждения, складови бази, промишлени постройки без значение от височината на съответната сграда.

Фасадно осветление. Ефектни осветления

Всяка възложена от вас задача ни стимулира да подобряваме качеството на услугите си и да се стремим към усъвършенстване. Тези факти са в основата на това все повече клиенти да се обръщат към нас и да остават доволни от свършената работа. Прожекторите, които монтираме, са енергийно ефективни, с темперирано разсейващо стъкло и ръчно излят алуминиев корпус. Освен тях, алпинистите ни поставят на голяма височина и осветителни тела с възможност за допълнително вграждане на LED.

Клиентите ни могат да избират между богатия асортимент от цветни крушки и лампички и да създадат свои собствени нестандартни решения.

Нашата фирма предлага и архитектурно осветление, както и осветителни тела за заведения, дискотеки, хотели, басейни. При нас ще намерите и услуги по монтиране на източници на светлина със специално предназначение. Извършваме още ремонт на стлбищно осветление, изграждане на стълбищно осветление, както и преработка на стълбищно осветление с датчици и фотоклетки. 

rss1 facebook google