gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Монтаж и ремонт на котли и радиатори.

( Оценка 4.4 ) от ( 9 отзива )

монтаж котле Гаматерм ООД предлага доставка и монтаж на различни видове котли. Ние разполагаме с професионално обучени специалисти за монтаж и поддръжка на котли на твърдо гориво, газови котли и котли на ток-електрически. Наш специалист ще Ви посети и ще получите консултация за възможностите, които предлагаме, съобразявайки се с конкретната ситуация. Още преди много години хората са се отоплявали с печки на твърдо гориво.

Днес ситуацията е същата, но вече доста съвременена. С развитието на новите технологии се налага отоплението с парно, чрез една обща горивна камера (котел) и система от тръби и радиатори.

Монтаж и ремонт на котли и радиатори.

Този вид отопление има своите предимства. Прилага се при еднофамилни къщи и малки кооперации. Използва се само една камера за горене, която в зависимост от енергийният източник (газ, ток или твърдо гориво) изисква повече или по-малко грижи и почистване.

Чрез система от тръбна инсталация и радиатори се отоплява цялото жилище. Монтираните вентили позволяват подаваната топлина да се регулира съобразно нуждите на отделните помещения. По този начин се реализират икономии. Освен отопление на жилището може да се осигури и топла вода за битови нужди.

Едни от най-популярните производители на котли у нас са фирмите Ерато, и Дипломат. Освен котел от български производители, можете да избирате и от широка гама вносни котли - чешки, турски, руски, китайски. Гаматерм ЕООД издава гаранция за извършеният монтаж на котли, покриваща се с продължителността на гаранцията на производителя.

монтаж котле газкотли за домаПродажба и монтаж на радиатори за София, безплатна доставка до дома на клиента. Ремонт на алуминиеви радиатори.

rss1 facebook google