gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Ремонт и изграждане на отоплителни инсталации.

( Оценка 4.0 ) от ( 13 отзива )

otoplitelni instalaciiГаматермООД е компания с традиции и дългогодишен опит в сферата на проектирането, ремонта и изграждането на отоплителни  инсталации в жилищни, административни и обществени сгради, котелни централи за производствени халета. Ние ще ви предложим също и ремонт на слънчеви колектори, котли, камини, лири, радиатори и бойлери, помпи, термопомпи, бойлери със серпентина и бойлери без серпентина и други елементи изграждащи отоплителната система.

Фирмата ни използва богата гама от елементи за изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации. Продуктите, които ползваме и препоръчваме на нашите клиенти включват имената на производители доказали във времето своята ефективност и качество. Стараем се да предложим на клиентите си европейско качество, съчетано с коректно отношение и професионализма на нашите квалифицирани специалисти.

Ремонт и изграждане на отоплителни инсталации

ГаматермООД разполага с оборудване от висок клас съвременна апаратура и опит в проектирането, изграждането, гаранционното и след гаранционно обслужване на отоплителни и газови инсталации. Разполагаме с обучени екипи от професионалисти за сервиз и обслужване на изградените от нас отоплителни инсталации и монтирани уреди и компоненти към тези отоплителни системи.

Доверете ни се. Ние Ви предлагаме пълен комплект от съответната услуга – от проучването, през проектирането и изграждането до поддръжката на Вашата отоплителна система.