gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Изграждане на локални парни инсталации

( Оценка 3.2 ) от ( 17 отзива )

Фирма „Гаматерм” ще ви окаже пълно съдействие когато имате нужда от проектиране и изграждане на локални парни инсталации за отопление. Ние претворяваме иновативните си идеи в енергийно-ефективни решения за дома ви. Всички използвани от нас продукти и материали за изграждането на отоплителните инсталации са издържани в европейските тенденции.

Създаването на отоплителни инсталации от подобен род налага употребата единствено на първокачествени материали. Може би най-важната част от локалната парна инсталация са тръбите. Нашата фирма окомплектова уреда с тръби от ПЕП или полипропилен с алуминиева вложка, гарантиращи максимално дълъг живот.

Изграждане на локални парни инсталации

Изграждане на локални парни инсталацииНеобходимо е тръбите да бъдат много добре изолирани, за да не се получават ситуации на спукване или протичане в тях. Водопроводчиците на „Гаматерм” много внимателно подбират местата за поставяне на тръбопровода, като винаги се опитват да постигнат висока ефективност на работа. Изолацията на тръбите в парната инсталация обикновено се постига най-добре чрез използването на специални шлауси.

И до ден днешен ние поставяме висока летвата, що се отнася до прецизността в изпълнението на всеки един проект за отоплителна инсталация. Това ни мотивира да разширим кръга си от услуги, включвайки подмяна и ремонт на всички видове радиатори, електрически калорифери, сушилни, нагревателни кабели и рогозки.

Поправка и монтаж на котли на твърдо гориво, камини, газифициране на сгради, подово и индустриално отопление, вакуумни колектори – с професионалистите от Гаматерм София тези дейности се превръщат в истинско удоволствие. А панелните радиатори, лири и инфрачервени отоплителни тела за баня, които доставяме, се доставят от доказани световни марки.

rss1 facebook google