Какъв радиатор да избера

( Оценка 4.0 ) от ( 4 отзива )

Какъв радиатор да избераКакъв радиатора да избера е въпрос, които вълнува всички решили да сменят старите си радиатори. Обикновено избора се извършва спрямо първоначалната инвестиция и нуждите. Избора на радиатор е труден и сложен. Преди да предприемете закупуване и монтаж на радиатори панелни или алуминиеви се консултирайте с професионална фирма за доставка и монтаж на радиатори.

Избор на радиатор. Какъв радиатор да избера?

Всички радиатори имат определена мощност, височина, марка, модел, дизайн и материал от които са направени. Цената за монтаж на радиаторите е в зависимост от тяхната големина и окомплектовка. Цената на самите радиатори се определя от вида им и тяхното качество. На пазара се предлагат различни видове чугунени радиатори, панелни радиатори и стоманени панелни радиатори. Производителите на радиаторите са различни, качеството и цената са различни, а от там и гаранционният срок също.

Ако се налага да избираме радиатори, които да служат максимално дълъг период, без да се налага подмяната им, най-евтино ще се очертаят чугунените радиатори. Производителите гарантират използване над 40 годишен период. При нужда от красиви радиатори, които да се впишат с околният интериор е желателно да се спрем на алуминиевите радиатори. Те са с гаранция 10 години и обикновено издържат до около 20-22 години, а в редки случаи повече. Панелните радиатори са най-евтин вариант и живота им рядко надвишава 15-18 години.

Доставка и монтаж на радиатори

Избора на радиатори е личен и е изцяло свързан с бюджета, предпочитанията и плановете за имота. Ние предлагаме професионална консултация за избор на радиатори, изчисляване на радиатори, доставка и монтаж на радиатори, смяна на радиатори, ремонт на радиатори и отстраняване на течове по радиатори.

Нашият професионален съвет относно избора на радиатори е следният: каквито и радиатори да изберете, задължително изчислявайте необходимата мощност и не монтирайте по-малки радиатори от необходимото. Това няма да ви спести от сметката за топло, дори е твърде възможно да я увеличи.

Продажба и монтаж на радиатори с безплатна доставка

Затапване на радиатори, демонтаж на радиатори при отказ от топлофикация.