gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Ремонт на абонатни станции и котли.

( Оценка 4.4 ) от ( 7 отзива )

Гаматерм ООД реализира проекти и поправя отоплителни котли на течно и твърдо гориво, както и абонатни и парни инсталации. Нашите специалисти са винаги в готовност да ви се притекат на помощ при авария и в други отоплителни уреди като пропарващи камери, сушилни камери за дървесина, радиатори и вентилатори. Специалистите ни прокарват необходимите канали и свързват уредите към ВиК и ел мрежата, като преди това задължително се прави предварителен оглед на обекта.

Основен предмет на дейност за фирмата ни е производството и поправката на котли под налягане, цялостната газификация на сгради и изграждането на котли на биомаса и пелети.

Всички отоплителни инсталации, с които „Гаматерм” работи, са енергоспестяващи и с минимален разход на горивен материал. Непрестанното развитие и влагане на средства в техника и работници на фирмата ни е издигнала до нивото на най-добрите образци у нас, що се отнася до работата с уреди за отопляване.

Нашата компания работи успешно по ремонтите на прити и камини с водна риза, подово отопление, горелки и въздуховоди. Изградили сме много добра партньорска връзка с водещите фирми за внос и износ на източници на възобновяема и зелена енергия. Те от своя страна ни предоставят възможността да ви доставяме уреди за алтернативна енергия от най-високо качество.

Освен ремонтните дейности за вашите парни инсталации и котли, Гаматерм извършва мониторинг и поддръжка на съоръженията. Способите на работа, които използваме, ни позволяват без проблеми да анализираме подробно разходите, като правим и необходимите технически интервенции, за да ги намалим.

 

rss1 facebook google