gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Сервиз за вградени фурни

( Оценка 4.0 ) от ( 11 отзива )

сервиз за вградени фурни Фурната за вграждане е малко по особена от фурната на обикновената готварска печка. Разликата между двете фурни се състои в начина на монтаж, а за да извършите сервиз на вградена фурна трябва да я демонтирате от кухненският шкаф. Доста често виждаме неправилно монтирани и демонтирани фурни за вграждане, което не е желателно, понеже има правила и изисквания за пожаробезопасност при фурните за вграждане.

Кога вашата вградена фурна има нужда от ремонт? Сервиз за вградени фурни София 

Всяка домакиня познава своята фурна и знае, как трябва да бъде опечена гозбата. При препичане от едната страна или недопичане, то явно имаме проблем с фурната. Възможно е да не работи само вентилатора на фурната, да е изгорял нагревател, електрически ключ, терморегулатор или да не сработва термичната защита (термодвойка). Повредите могат да са разнообразни и се отстраняват по различен начин при различните модели и марки фурни за вграждане.

Доста често, при новите фурни няма достатъчно охлаждане на управлението или има нагоряла клема с кабел.

Ние сме професионален сервиз за вградени фурни. Предлагаме доставка и монтаж на фурни за вграждане, демонтаж на фурни, свързване на фурна за вграждане, ремонт на фурни за вграждане по домовете и още много други услуги по домовете.

Продължение...

Сервиз за бойлери

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

сервиз за бойлериСервиз за бойлери София Гаматерм ООД предлага продажба и монтаж на бойлери, както и ремонт на бойлери по домовете. При нас може да поръчате ремонтни услуги на бойлери от всакякви марки и модели. Ремонта на бойлера ви се извършва на място в дома ви. Ние ви спестяваме неприятности и нерви, като ви посещаваме в удобен за вас ден и час. Извършваме ремонт на бойлери по домовете на вертикални и хоризонтални електрически бойлери, проточни бойлери, бойлери за баня, бойлери за душ, бойлери за мивки, бойлери за кухни и комбинирани електрически бойлери за парно.

Сервиз за бойлери Гаматерм ООД отремонтира бойлери за  град София и околните райони.  Работим във всички софийски квартили и околните села и градове в софийска област. Сервиза извършва ремонт на бойлери на място от 8.00 часа до 20.00 часа от понеделник до събота включително. Почивните дни и празниците имаме на разположение дежурен техник, които може да ви помогне с отстраняване на проблема. За целта е необходимо да се свржите с нас на тел 0882 285 230. Ако часовете в работното време, не са изгодни на клиента е взможно договаряне на друг час. 

Сервиз за бойлери София 

Ремонтираме бойлери от следните марки:

 • бойлери Аристон
 • бойлери Атлантик
 • бойлери Дипломат
 • бойлери Елдом
 • бойлери Елдом Инвест
 • бойлери Фламина
 • бойлери Теси
 • бойлери Шишков
 • бойлери Матев
 • бойлери Горение
 • бойлери Нео
 • бойлери Мидея
 • бойлери Зануси
 • Бойлери АЕГ
 • бойлери Стибел Елтрон
 • и други марки бойлери

Извършваме профилактика и ремонт на бойлери. Отстраняваме следните повреди по бойлери:

 • смяна на нагревател
 • смяна на фланец
 • смяна на гарнитура
 • смяна на анодна защита
 • смяна на бойлерен ключ
 • смяна на терморегулатор
 • смяна на термозащита
 • смяна на електрически кабели
 • смяна на тръба топла вода
 • смяна на възвратен предпазен клапан

За улеснение на клиента предлагаме доставка и монтаж на бойлери. Доставката на нов бойлер е напълно безплатна за София. Цени за ремонт на бойлери по домовете може да видите тук!

Сервиз за бойлери Гаматерм ООД предлага ремонт на бойлери с гаранция от 24 месеца.  Сервиз за бойлери Гаматерм ООД предлага продажба и монтаж на бойлери, ремонт на бойлери на място по домовете и консултация при избор на нов бойлер. 0882 285 230

 

 

 

Ремонт на покриви. Монтаж и почистване на улуци и водостоци.

( Оценка 4.7 ) от ( 9 отзива )

Ремонтът на покриви, покривни конструкции и улуци вече е изключително лесна задача с майсторите на Гаматерм ООД. Нашите опитни специалисти препоръчват ремонтирането на вашия покрив да се извършва през летния сезон, когато условията за това са най-подходящи. Като пълни професионалисти, ние извършваме поставените ни задачи дори при дълбок сняг, но дейността по това време няма да подпомогне дългия живот на покрива ви.

Пълната гама от услуги, която предлагаме, включва следните дейности:

 1. Разкриване на покрив

2. Почистване на улуци

3. Редене на керемиди

4. Подмазване на капаци

5. Подмяна на стари дъски

6. Подмазване на обшивка около комините

7. Монтаж на капандури

8. Надстройка на таванска стая

9. Монтаж и демонтаж на водосточни тръби

10. Тенекиджийски услуги

11. Полагане на летви и мушами

12. Изправяне на покриви

13. Полагане на топло и хидро изолации

14, Откриване на теч от покрив

15, Откриване на теч от  тераса и балкон

Благодарение на професионализма, с който работим от много години, се превърнахме във водеща фирма за ремонт на покриви и височинни монтажи. Наше задължение е да следим за всяко едно нововъведение в тази област, за да може веднага да го приложим в работата си.

Гаматерм София работи единствено с доказани материали на европейски производители, които ще гарантират продължителен живот на вашия покрив. Както всяко друго нещо, така и покривът се нуждае от перманентни грижи и поддръжка. Ако се появи случай на авария, сигнализирайте на нашите дежурни техници и проблемът ще бъде отстранен моментално.

Ремонт на абонатни станции и котли.

( Оценка 4.4 ) от ( 7 отзива )

Гаматерм ООД реализира проекти и поправя отоплителни котли на течно и твърдо гориво, както и абонатни и парни инсталации. Нашите специалисти са винаги в готовност да ви се притекат на помощ при авария и в други отоплителни уреди като пропарващи камери, сушилни камери за дървесина, радиатори и вентилатори. Специалистите ни прокарват необходимите канали и свързват уредите към ВиК и ел мрежата, като преди това задължително се прави предварителен оглед на обекта.

Основен предмет на дейност за фирмата ни е производството и поправката на котли под налягане, цялостната газификация на сгради и изграждането на котли на биомаса и пелети.

Всички отоплителни инсталации, с които „Гаматерм” работи, са енергоспестяващи и с минимален разход на горивен материал. Непрестанното развитие и влагане на средства в техника и работници на фирмата ни е издигнала до нивото на най-добрите образци у нас, що се отнася до работата с уреди за отопляване.

Нашата компания работи успешно по ремонтите на прити и камини с водна риза, подово отопление, горелки и въздуховоди. Изградили сме много добра партньорска връзка с водещите фирми за внос и износ на източници на възобновяема и зелена енергия. Те от своя страна ни предоставят възможността да ви доставяме уреди за алтернативна енергия от най-високо качество.

Освен ремонтните дейности за вашите парни инсталации и котли, Гаматерм извършва мониторинг и поддръжка на съоръженията. Способите на работа, които използваме, ни позволяват без проблеми да анализираме подробно разходите, като правим и необходимите технически интервенции, за да ги намалим.

 

Доставка, монтаж и ремонт на климатици.

( Оценка 4.0 ) от ( 4 отзива )

klimaticiФирма „Гаматерм” предлага оптимални и краткосрочни решения при възникване на проблем във вашия климатик или при необходимост от доставка на нов. В огромната складова база, с която разполагаме, се помещават сплит и мулти сплит климатици, инвертори, подово-таванни и стенни климатици от най-висок клас.

Всички предлагани от нас климатици и климатични системи са последна дума на техниката и са енергоспестяващи.

Компанията ни разполага с перфектно обучени екипи от специалисти, които извършват подмяна на компресори на климатици, ремонт на електронни платки, подмяна на вентили. Всеки бивш или настоящ клиент на Гаматерм може да потърси помощ от нас, ако се нуждае от зареждане на своя климатик, подмяна на въздухопочистващи филтри или поправка на кондензатори.

 Ако климатикът или климатичната инсталация не бъде перманентно почиствана, това може да навреди сериозно на функционалността им. Нашата фирма знае отлично този факт и заради това ви предлага да се възползвате от атрактивното ни предложение за абонаментна поддръжка и почистване на климатиците.

 baner klimatici gam2Техниците ни ще се справят без проблеми и при повикване за демонтаж (преместване) на климатик дори на по-труднодостъпни места.

 „Гаматерм” е предпочитаният избор за все по-голям брой потребители у нас, тъй като използва знанията на работниците си за по-рядко търсени манипулации в климатиците.

Типичен пример за подобни услуги са: замяна на бобина на четирипътен вентил, поправка на пусков кондензатор, пълнене на фреон с електронна везна, а също така и проверка на ел връзките на уреда.

 Освен с поправката и доставката на климатици, нашата фирма се занимава и с ремонт на влагоуловители, аспиратори, вентилатори, термопомпи и вентилационни системи. Отскоро предлагаме доставка и монтаж и на интерфейсни модули за свързване на електромери. Тяхната функция е да отчитат разделно консумираната ел енергия във вашия дом.

Още статии...
rss1 facebook google