gama_baner

Референция от Лукс Гарден ООД

( Оценка 3.8 ) от ( 6 отзива )

Референция монтаж осветление Изх.N 0111/04.09.2012 г.

РЕФЕРЕНЦИЯ

 „Лукс Гарден” ООД издава настоящата референция на  „Гаматерм” ООД по повод демонтаж, доставка и монтаж на осветителни тела и изграждане на система за капково напояване за административната сграда на фирмата.

„Гаматерм” ООД извърши демонтаж на стари осветителни тела, достави и монтира нови осветителни тела и ги свърза към електрическата инсталация, изгради система за капково напояване на зелените площи около сградата.

„Гаматерм” ООД работи чисто, бързо и качествено, спазвайки стриктно препоръките на инвеститора. Фирмата оферира най – ниски цени за доставката и монтажа на осветителните тела и напоителни уреди от общо три кандидата.

„Лукс Гарден” ООД има отлично впечатление относно качеството и цената на предлаганите услуги и в бъдеще ще разчита на високият професионализъм и бърза реакция от страна на „Гаматерм” ООД.

 

                                   Управител:

 

 

 

 

Референция от Агенция по заетостта

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

referencia2Агенцията по заетостта, гр. София  издава настоящата референция на Гаматерм ООД

По повод на извършен монтаж от фирма Гаматерм ООД, на 5 бр. радиатори TESY предназначени за офис помещения, Агенцията по заетостта издава настоящата референция с препоръка към всички клиенти на Гаматерм ООД и ги уверява в коректните отношения на фирмата, сериозните познания на техническите екипи на дружеството и изключително конкурентните цени, които фирмата оферира.
Действията на екипите са безпогрешни, а качеството на услугите, на високо ниво.

16.10.2012 г.

Референция от Агенция по заетостта

( Оценка 4.2 ) от ( 5 отзива )

referencia1Агенцията по заетостта, гр. София  издава настоящата препоръка на Гаматерм ООД

Във връзка с извършване на ремонтна дейност на покривна конструкция на обект на Агенция по заетостта, Агенцията издава настоящата препоръка на Гаматерм ООД с благодарност за отлично свършената работа и високия професионализъм на фирмата при изпълнението на ремонтната дейност за която е наета.

Препоръчваме Гаматерм ООД като надежден партньор при извършване на аварийни ремонти и отстраняване на аварийни ситуации.

 

10.09.2012 г.

rss1 facebook google