За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Цени на услуги, извършвани от Гаматерм ООД

( Оценка 3.9 ) от ( 36 отзива )

Гаматерм ООД е компания работеща в сферата на услугите и изграждането от 11 години. През тези години сме извървяли пътя на успешни и не чак толкова успешни години. За нас най-важен е клиента и за да бъде така за в бъдище ние от екипа на Гаматерм ООД се стремим да предлагаме услуги на максимално изгодни цени.

Но това в условията на финансова криза и нестабилен пазар не е толкова лесна задача.

Цените на услугите при конкурентите и на материалите на пазара се променят посттоянно и това прави ценообразуването най-трудната и динамична задача с най-много недоволни от резултата.

По повод казаното до тук Гаматерм ООД е стигнала до балансираща и точна схема за определяне на цени без да бъдат нарушени интересите на двете страни. Цените се образуват на място след оглед на наш специалист и реалистична преценка от техническото лице.

След огледа се определя точна цена на услугата с материали или без в зависимост от желанието на клиента и при неговото съгласие се започва работа по офертираната услуга и задача. Тази процедура се налага и поради факта , че в сферата на услугите една и съща дейност се извършва с различни материали и при различни условия. Наложеното в практиката на фирмата ценообразуване работи успешно вече над 4 години и е оставило доволни клиенти след себе си.

Цените са в бългърски лева и са без ДДС. Цените включват услугите предлагани от фирмата, без необходимите материали за изпълнението.

При обявени цени на материали в тях не са включени цените за услугата по смяната, доставката или ремонта.

* Цени за монтаж, ремонт и профилактика на термопомпени инсталации и ситтеми-цените за този вид услуги и ремонти са строго индивидуални и се определят на място след посещение на наш специалист в удобен за вас час и ден или се изпращат по удобен за клиента начин на от офиса на фирмата.При нестандартни услуги огледа за оферта се заплаща от клиента и е в размер на 30 лв.

* Цени за монтаж на котли-цените за монтаж са от 110 лв до 420 лв в зависимост от условията в които трябва да се монтира котела и необходимите материали за това.

* Цени за монтаж на климатици от 100-190 лв

* Цени за монтаж на радиатори - от 28 лв до 72 лв

* Цени за демонтаж на радиатори - от 18 лв до 45 лв.

* Цени за  монтаж на бойлери – от 45 до 120 лв

* Цени за демонтаж на бойлери-от 15 лв до 70 лв

* Цени за откриване на течове - от 70 лв до 140 лв

* Цени за термографски анализ и обследване на сгради - от 120 до 380 лв.

* Цени за монтаж на ел радиатори и конвектори - от 40 лв до 60 лв

* Цени за саниране на сгради – от 28 лв /м2 до 47лв/м2.

* Цени за почистване на фасади - по уговорка

* Цени за откриване на течове - Тук и Тук.

* Цени за ремонт на абонатни станции-по уговорка след предварителен оглед от наш специалист се изпраща оферта за стоиността на ремонта. Срока за изготвяне на оферта е 2 работнти дни от датата на посещението.

Посещение и диагностика на ел уреди.

При посещение на техник на адрес, се извършва задължителна диагностика на повредата. След направена диагностика от техническо лице на Гаматерм ООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата. При приемане на офертата, диагностиката на уреда, извършена на място, не се заплаща.

При отказ на офертата за ремонт, диагностиката на уреда се заплаща в размер на 18,00 лв + таксата за посещение на адрес ( 30,00 лв за  София и 30,00 лв + 0,69 лв/км извън София). Цената за диагностика включва демонтаж, разглабване, диагностика и монтаж на уреда. Оставяме уреда, както е бил, преди да дойдем.

Такса посещение в размер на 30,00 лв се таксува винаги, освен в случайте на оферта над 70.00 лв (само за труд) и моментно изпълнение на офертата (при същото посещение). При нужда от второ посещение таксата се взема еднократно!

Цените за ремонтите на уреди доставени от клиента в сервизна база или офис на фирмата се уточняват след диагностика на оставеният уред в рамките на 7 календарни дни. Цената за диагностиката на уреда в наши сервизни бази е 20 лв без ДДС.

Забележка: При сервизно обслужване в наши бази времето за съхранение на уредите е 14 календарни дни. След този срок фирмата не носи отговорност за непотърсени уреди. Всички наши клиенти се предопреждават по телфона за изтичането на този срок.

Ако клиента не потвърди престоя на уредите след изтичане на 14 дневният срок в нашите бази писмено или по телефон ние не носим отговорност за уредите!

Всеки ден престой след 14 дневният срок се заплаща с 0.50 лв/ден.

Вижте и нашите цени за отпушване на канали в София;

rss1 facebook google