За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Гаматерм ООД - Термография, отопление, инсталации

Често задавани въпроси от клиенти

( Оценка 4.2 ) от ( 6 отзива )

Често постъпващи въпроси при ВиК аварии София са:

Въпрос : Работите ли през съботата, неделя и почивните дни?

Да, работим през празниците и имаме дежурни екипи на разположение и през почивните дни и по време на празници и чествания.

Въпрос: След подаване на заявка до колко време пристига екип на фирмата?

При подаване на заявка за планов ремонт, пристигаме по предварителна уговорка за дата и час с клиента. При аварийни  ситуации пристигаме до 40 мин от момента на обаждане при наличие на свободен авариен екип. Случвало се е да нямаме свобаден екип в момента и е запомнат авариен ремонт на няколко места едновременно.

Въпрос: Можете ли да ми кажете колко ще ми струва отстраняването на аварията след описание по телефона?

Можем да кажем приблизителна цена за отстраняването на аварията. Ние не знаем точната ситуация и как ще трябва за да се отстрани проблема или повредата. Точна цена може да определим само за ремонтни и монтажни дейности. При авария цената се дава на място след оглед от наше техническо лице. Една авария може да бъде отстранена напълно и да се счита за ремонтирано, но може и да се закрпепи за даден момент. Всичко това определя цената. Например при спукан кран може да се смени крана, но и да се затапи извода за крана за да не остава целия водопровод без вода.

Въпрос: Как става заплащането на услугата при Вас?

Заплащането става след приключване на ВиК услугата, ремонта или отстраняването на аварията, освен в случаите в които няма договор и не е определено как и кого ще се заплати услугата. Има варианти за разсрочено плащане с предварителен договор, плащане по банка и т.н.

Въпрос: Какви материали ползвате?

Ползваме материали със сертификат и признато качество поради факта, че сме фирма и даваме гаранции, което на свои ред ни задължава да работим с качествени материали за да сме сигурни в нашите гаранции.

Въпрос: Колко години гаранция давате за извършваните от вас услуги ?

Гаранцията е в зависимост от услугата - аварийно отремонтиране на теч, монтаж на нови съоръжения или смяна на части. Гаранцията е от 6 до 60 меесеца.

Въпрос: Предлагате ли доставка на стоки и електроуреди  като бойлери, моноблокове, нагреватели и др.?

Да доставяме бойлери, моноблокови, тоалетни казанчета, батерии и смесители. Фирмата ни е дистрибутор на марките Видима, Атлантик, Теси, Дипломат, Елдом и Елдом инвест.

Въпрос: Редовните клиенти на фирмата получават ли отстъпки?

Да нашите постоянни клиенти ползват отстъпки в цените на услугите от 7-15 %.

Въпрос: Извършвате ли всички услуги описани в саита на фирмата?
Отговор: Да описаните услуги като видове и цени се предлагат от екипите на фирмата от професионални електротехници и водопроводчици.

Въпрос: Как се организира посещението на адрес ?

Подава се заявка по телефон като се записва точният час и адрес.

Въпрос:Резултатно ли е обследването метода-инфрачервена диагностика?

Термографското обследване е ефективно и бързо обследване на течове, на топлозагуби и термомостове.

Термографското обследване има много приложения и в производството и подръжката на автоматика и машинни елементи, електрически компоненти и др.

Въпрос: На каква цена откривате течове?

Както при всяка работа, услуга или стока обема и качеството решава цената. Ние от Гаматерм ООД образуваме цените за откриване на течове по строго определени, непроменящи се правила. При закрити помещения до 18м2 цената е за едно помещение, при помещения над 18 м2 е друга (цените са обявени в категория цени). Откриване на теч при открити площи се таксуват на м2. От до тук изложеното става ясно, (цената за откриване на скрит теч, теч с неясен пройзход с помощта на апаратура се таксува в зависимост от квадратурата, при открити площи и от броя на помещенията при затворени пространства. С две думи цената на услугата нараства правопропорционално на положеният труд и нужното време за откриване на теча. Тук трябва да се има предвид, че при скрити течове и неяснота на локализацията на самият теч има неяснота и за крайната сума, т.е тя зависи от положената работа за откриване на теча.

rss1 facebook google